62MILES: een unieke familie van expert agencies in creatieve marketing & technologie.

25 oktober 2022

Intuïtieve apps, epische campagnes, onvergetelijke experiences, iconische branding, interactieve platformen, wervende employer campagnes, en zo kunnen we nog wel even doorgaan... Merken, marketeers, bedrijven en organisaties van vandaag hebben enorm veel verschillende skills nodig. En hun publiek heeft hoge verwachtingen. Dus wie in die context zijn verhaal wil vertellen én verkopen, kan dat alleen met de hulp van beste professionals uit de meest uiteenlopende vakgebieden.

Enter 62MILES: een unieke familie van expert agencies in creatieve marketing & technologie.

Wat begon als de Onlyhumans groep, heet nu 62MILES. Deze onafhankelijke Belgische groep is aan een steile opmars bezig met de steun van Private Equity Fonds Vectis.

Vandaag bestaat 62MILES uit 7 gelauwerde agencies: mortierbrigade (integrated communications) Fantastic (employer branding), Onlyhumans (online content & performance) Today (branding) Code d'Or (digitale platformen), meetmarcel (live experiences) en NextApps (mobiele apps), samen alvast 230 talenten.

Stuk voor stuk toonaangevend in hun vakgebied, en samen nog sterker.

"Zo vind je bij ons voor elke opdracht het juiste talent, op het juiste moment. 62MILES is een matchmaker die los van de expertise de beste oplossing aanbrengt door de beste experts aan de uitdagingen van de klant te koppelen. Hoewel we nauw samenwerken, zijn we erg verschillend. Elk van onze agencies heeft z’n eigen expertise en cultuur, en die gebruiken we om het beste werk te maken" vertelt Tom Bogaert, CEO van 62MILES.

“We zijn dus per definitie heel verschillend, maar de neuzen wijzen in dezelfde richting: naar boven. We pushen elkaar om de lat hoog te leggen, om te blijven zoeken naar de beste oplossing voor onze klanten. Da’s wat 62MILES verenigt. Het is geen toeval dat net 62 mijl boven het aardoppervlak de lucht overgaat in het onmetelijke heelal.

Met onze creativiteit en skills brengen we onze klanten grensverleggende oplossingen vult Jens Mortier, Chief Creative Officer bij 62MILES, aan.

Geert Bogaert, CFO van 62MILES, gaat verder: "We werken met één P&L, en gaan zo de interne concurrentie uit de weg, anders dan sommige ecosystemen die in de praktijk vaak egosystemen zijn. Alle partners van de agencies participeren ook in de nieuwe groep, want we koesteren het ondernemerschap en willen het blijven stimuleren. En we hebben een aantal shared services zoals hr, marketing en finance, zodat de agencies zich kunnen concentreren op hun toegevoegde waarde voor de klant”.

“Om onze ambitie verder waar te maken, en toonaangevend te zijn én te blijven binnen marketing & technologie, is verdere groei en verruiming van de skills noodzakelijk. Daarbij zetten we ons steile groeitraject verder, en verwachten we te verdubbelen in omvang op drie jaar tijd”, besluit Tom Bogaert.