Codevreters: Ilona & Julien

23 april 2018

Bij Code d’Or zijn we steeds op zoek naar talent, en naar goede gewoonte zetten we ook dit jaar in op getalenteerde stagiairs. Online marketing stagiaire Robyn en front-end trainee Lennert maken ondertussen al enkele maanden het deel uit van het team. Daarnaast breidde ons back-end team vorige week uit met Ilona en Julien. Reeds klasgenoten in de richting New Media Development aan de Arteveldehogeschool en nu ook collega’s bij Code d’Or.

Ilona is 22 jaar en ontwikkelde haar interesse voor het digitale tijdens haar secundaire opleiding aan het VISO. Gedurende haar eerste week mocht ze onze lead-developer al onmiddellijk helpen met het ontwikkelen van een website voor een advocatenkantoor in Gent. Tijdens deze periode wil Ilona leren communiceren met het volledige team en daarbij code vertalen naar klare mensentaal. Ze kijkt reikhalzend uit naar een uitdagende en leerrijke stage!

De 23-jarige Julien ontdekte zijn passie voor het web tijdens de sid-in beurs en aarzelde niet om zich in te schrijven voor deze gevarieerde opleiding. Daardoor kan hij nu ook zelf een logo designen, maar hij is vooral zijn hart verloren in de code. Hij hoopt veel van onze senior developers bij te leren en zo te ontdekken welk soort projecten hem het meeste boeien.

Wij zijn alvast fan van hun nuchtere kijk en maturiteit en kijken uit naar hun groeitraject!

Word jij onze nieuwste collega?

Heb je oog voor design en structuur? Ben je sterk in digitale strategieën of zijn objectieve resultaten je stokpaardje? Ben jij de expert op vlak van all things digital en schrikt de technische basis je niet af? Laat dan zeker van je horen.

Bekijk onze vacatures