Maak plaats voor Camille!

30 juli 2018

Ons team is een Project Manager rijker! Camille (24) blies ons meteen omver met haar planning skills en nuchtere, gestructureerde aanpak.

project manager camille

Deze logopediste (Logopedische en audiologische wetenschappen aan UGent) liet na twee jaar zelfstandigheid de logopediepraktijk achter zich en besloot, met de hulp van een loopbaancoach, om een andere richting in te slaan. Al van jongs af aan geboeid door all things digital repte ze zich naar Code d’Or om ons te overtuigen van haar hang naar online project management.

Camille kijkt erg uit naar de veelzijdigheid in de job en vooral naar - een groot gemis in haar logopediecarrière - een nauwe samenwerkingsband met het team en haar toekomstige klanten. Ze is in ieder geval hartelijk welkom en zal ongetwijfeld snel haar weg vinden!

Word jij onze nieuwste collega?

Heb je oog voor design en structuur? Ben je sterk in digitale strategieën of zijn objectieve resultaten je stokpaardje? Ben jij de expert op vlak van all things digital en schrikt de technische basis je niet af? Laat dan zeker van je horen.

Bekijk onze vacatures