Maatregelen Coronavirus

12 maart 2020

Update 28-07-2020

Wij sluiten terug onze deuren om de gezondheid en veiligheid te kunnen garanderen voor onze collega’s. Voorlopig werken we terug even van thuis uit en blijven we online bereikbaar voor jullie. Bij twijfel of verdere vragen over geplande meetings, onze Project Managers zijn beschikbaar voor jullie. We hebben al eerder virtueel vergadering georganiseerd en zullen dit ook nu hernemen. Wil je toch graag langskomen? Dat kan op afspraak en mits het naleven van enkele voorzorgsmaatregelen:

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht

  • Het ontsmetten van de handen is verplicht bij aankomst op het kantoor

  • Ten alle tijde houden we een veilige afstand van minimum 1.5 meter

Wat nu?

Bij twijfel of verdere vragen kan je altijd contact opnemen via info@codedor.be en telefoonnummer 09 329 49 38, en onze Project Managers zijn natuurlijk ook beschikbaar voor verdere vragen:

Situatie 13-03-2020

Om de verdere verspreiding van het COVID-19 virus te beperken, heeft Code d’Or besloten om vanaf vrijdag 13/03/2020 maatregelen toe te passen die een impact hebben op onze dagelijkse werking. Als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming en als team van betrokken collega’s, willen we dan ook helpen waar we kunnen. Op vraag van de overheid en om de risicocurve af te vlakken en verdere verspreiding van het virus te vertragen, volgen enkele ingrepen.

Ons kantoor te Gent zal minimaal bezet worden, om een praktische dienstverlening te blijven garanderen. De meeste van onze collega’s zullen echter virtueel aanwezig zijn en niet meer naar kantoor komen om overdraagbaarheid te minimaliseren waar mogelijk. Op zich verandert er voor onze klanten en leveranciers niet zo heel veel, en we blijven beschikbaar om op vragen te antwoorden. We werken ook gewoon door volgens de eerder vastgelegde planning, en we zien hier niet meteen problemen door ontstaan.

We blijven de situatie wel op de voet volgen, en voorzien, indien nodig, updates als die beschikbaar zijn, of als de situatie opeens hard zou veranderen. Ook via onze social media kanalen voorzien we updates - Instagram - Facebook - LinkedIn - Twitter.

Bereikbaarheid

Onze medewerkers blijven de afgekondigde periode bereikbaar tijdens kantooruren (09:00-17:00 van maandag tot vrijdag), net zoals voordien.
Project Managers blijven ook gewoon bereikbaar langs virtuele weg via mail en andere tools, en blijven hun teams ook aansturen in functie van planning. In het begin zal het wat zoeken zijn, voor iedereen - maar we zijn er vrij zeker van dat we de impact van deze maatregelen vrij beperkt kunnen houden.

Geplande meetings worden geëvalueerd op hun hoogdringendheid en essentie, en waar mogelijk worden die afspraken verplaatst. Indien verplaatsen niet mogelijk is, nemen we individueel contact op om te kijken hoe we de meeting toch kunnen laten doorgaan, desnoods in beperkte kring of in een virtueel formaat.

Thuiswerken

Om onze klanten te blijven ondersteunen tijdens deze complexe periode werken we als een gestroomlijnd team van op afstand. Communicatie is hierbij de sleutel, en feitelijk is dit voor Code d’Or niet echt iets nieuws: de tools en middelen zijn er, en vergen geen grote inspanningen. We blijven samen verder werken aan geweldige strategieën en sterke digitale oplossingen voor onze klanten.

Vragen?

Heb je vragen of twijfel over een geplande meeting of een lopend project? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contacteer ons