Wij openen mogelijks binnenkort terug onze deuren zodra we de gezondheid en veiligheid kunnen garanderen voor onze collega’s en bezoekers. In functie daarvan stellen we een actieplan op en evalueren dit dag per dag. Voorlopig werken we nog even thuis uit en blijven online bereikbaar voor jullie. Stay safe! Ontdek onze maatregelen.

Welkom Lisa

19 mei 2019 in Blog

We zitten klaar voor de zomer met onze nieuwe collega Lisa! Als digital marketeer zal ze onze klanten helpen bij hun online inspanningen.

Lisa is 23 jaar oud en afkomstig uit Brugge, na haar bachelor bedrijfsmanagement deed ze al werkervaring op bij Beeple en Jobtoolz. Het begon te kriebelen om nog meer te leren over alle aspecten van digitale marketing en daarom ging ze op zoek naar een job waar marketing in al zijn facetten aan bod komt. Ze zag een match met Code d’Or en wij ook met haar!

Haar enthousiasme en positiviteit spraken ons meteen aan. Dat, in combinatie met haar allround marketing kennis konden we zeker niet laten schieten. Lisa voelde zich meteen thuis bij Code d’Or en kijk er naar uit om het marketing team te versterken!