Mil & Mix

Ambachtelijke graanmolens en heerlijke broodrecepten

Webshop | Campagnes
Website bekijken
Mil & Mix

Ambachtelijke graanmolens en heerlijke broodrecepten

Webshop | Campagnes

Briefing

Webdesign, development, copywriting en digitale marketing voor Mill & Mix.

Wat deden we?

Zaakvoerder Ives Deprez is gepassioneerd door brood bakken, dat voel je als je met hem praat. Enthousiast vertelt hij je alles over de ervaring van het broodbakken zelf en de pure smaak die zelfgemalen granen met zich meebrengen. Vanuit zijn liefde voor de ambacht is Mill & Mix ontstaan. Naast de verkoop van ambachtelijke graanmolens en granen, legt Ives op de website de kneepjes van het vak uit. Hij geeft tips en deelt recepten waarbij je het vers brood bijna kan ruiken.

Binnen dit project vulden fotografie, copywriting en design elkaar perfect aan. Nick Proot ontwikkelde het logo en trok er met Ives op uit voor een professionele fotoshoot. Uit de leerrijke en boeiende gesprekken met Ives schreef onze copywriter de teksten voor de website. Daarnaast gaven wij advies over social media management en content creatie.

We creëerden een responsive design waarbij de rijke content aan de hand van blokken overzichtelijk wordt weergegeven. Binnen het receptenoverzicht geven iconen in een oogopslag extra informatie en kan Ives aanduiden onder welke categorie het recept valt, welke zijn favorieten zijn, … Op de blog kan hij zijn passie en kennis delen, waardoor je echt goesting krijgt om zelf aan de slag te gaan.

De webshop van Mill & Mix is een van de eerste webshops die draait op onze vernieuwde webshop-plugin, waarbij wijzigingen makkelijker uitvoerbaar zijn. Met de filter vind je snel alles wat je nodig hebt zoals de graanmolens zelf, maar ook granen en toebehoren. Ook voor personen met een glutenallergie zijn er speciale molens, waarmee je ook koffie en kruiden kan malen. Betalingen zijn mogelijk via Europabank en worden in het CMS bijgehouden waar hij ook de facturatie beheert. Door alles binnen een systeem te houden, kan hij efficiënt werken aan de groei van Mill & Mix.

Verder ondersteunen wij Mill & Mix in algemene marketing consultancy en loopt de eerste Adwords campagne.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons