Notre Monde

Belgisch lifestylemerk met luxueuze feel

Website
Website bekijken
Notre Monde

Belgisch lifestylemerk met luxueuze feel

Website

Briefing

De bijzettafeltjes, dienbladen, spiegels en wanddecoratie van het Belgische merk Notre Monde geven interieurs wereldwijd een extra luxueuze uitstraling. Hun zoektocht naar een nieuwe webpartner, dichter bij huis, bracht hen bij Code d’Or. 

We analyseerden de oude website die niet alleen verouderd, maar ook onduidelijk en niet gebruiksvriendelijk was. Op basis van hun wensen en doelstellingen ontwikkelden we een prototype dat een pak overzichtelijker was.

Wat deden we?
Nieuwe website Notre Monde

Sfeervol webdesign

Op basis van de catalogus ontwikkelden we een aangepaste online identiteit waarin we alle fonts en kleuren verzamelden. Dankzij het prototype oogt het webdesign niet alleen mooi, maar is het ook functioneel. Bezoekers navigeren nu vlot doorheen de website en vinden snel inspiratie en informatie. Daarnaast straalt de nieuwe website van Notre Monde rust, verfijning en klasse uit. Precies zoals de klant voor ogen had.

Notre Monde badkamer

Perfect combination tool

Alle producten werden netjes en gestructureerd verzameld in een uitgebreid Google spreadsheet dat wij importeerden in het content management systeem (CMS).

Als leuke extra ontwikkelden we de ‘perfect combination’ tool. Kies een onderstel, twee bladen die je mooi vindt en kijk wat het geeft. Je kan ook een van hun suggesties kiezen.

Probeer thuis in alle rust alle mogelijke combinaties en stap goed voorbereid naar een van de verkooppunten.

Custom web development

Alle verkooppunten wereldwijd zitten structureel in het content management systeem (CMS) en worden op de website weergegeven op een mooie kaart. De verkooppunten kan je filteren op land en vervolgens op stad.

Als professional kun je een aparte login aanvragen. Wil je als potentiële B2B-klant graag een voorsmaakje van hun ontwerpen? Ga dan gerust langs op een van de beurzen of events waar ze aan deelnemen. Of snuister door hun Instagrampagina die we via een API inladen op de website.

Ook voor de pers is er een afgeschermd luik ontworpen waar je een persoonlijke login voor nodig hebt.

Tijdens het design- en developmentproces hebben we onze ogen de kost gegeven. Notre Monde was niet alleen een fijn project, maar ook een heel mooi. Benieuwd naar hun aanbod? Neem een kijkje op de website.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons

Cases

Gerelateerde cases