Office en Foodies Arena

Co-cooking en co-working

Campagnes
Website bekijken
Office en Foodies Arena

Co-cooking en co-working

Campagnes

Briefing

Co-cooking en co-working, dat zijn Foodies en Office Arena. Deze Gentse locatie is de ideale plek voor kookworkshops, teambuildings en events. Maar je kan er ook komen flexwerken of vergaderen. Of een combinatie van beide: eerst vergaderen en daarna samen koken, jij kiest! De mensen achter deze creatieve hotspot contacteerden ons om hen te helpen met hun online vindbaarheid. Een uitdaging waar wij graag mee aan de slag gaan!

Wat deden we?

Event tracking

Allereerst gingen we aan de slag met event tracking, hiermee kunnen we de belangrijkste conversies op de website meten. In dit geval bijvoorbeeld het verzenden van een offerte aanvraag. Deze tracking helpt ons bij het optimaliseren van de campagnes. Op basis van deze statistieken pauzeren we advertenties of kanalen die weinig conversies behalen en voegen we nieuwe advertenties toe. Omdat social media advertising een belangrijk onderdeel van dit project is hebben we ook een Facebook Pixel en LinkedIn insights tag aan de website toegevoegd. Met deze pixels kunnen we nog beter analyseren hoe de campagnes het doen en remarketing doelgroepen opstellen om website bezoekers opnieuw te targeten.

Facebook en LinkedIn campagnes

Om hun potentiële klanten online aan te spreken startten we social advertising campagnes op via Facebook en LinkedIn. Met een eerste campagne benaderen we foodies met interesse in workshops en het huren van een keuken. De tweede campagne focust op zelfstandigen en creatieve beroepen, de belangrijkste doelgroep voor een co-working space.

Google Ads

Met Google Ads tonen we je advertenties aan mensen terwijl ze in de zoekmachine op zoek zijn naar jouw producten of diensten. We maakten verschillende advertenties aan voor elke service die aangeboden wordt: keuken verhuur, coworking, maatschappelijke zetel en nog veel meer. Elk van deze ads kreeg een lijstje met keywords toegewezen, die bepalen bij welke zoekopdrachten de advertenties mogen verschijnen.

De resultaten?

0 %

Stijging click through rate Google Ads
0 %

Stijging gemiddelde sessieduur
0 %

Daling bounce rate

SEO

Naast advertising heb je natuurlijk ook een goed organisch bereik nodig. De online vindbaarheid van de websites was een belangrijk verbeterpunt, daarom schoten we te hulp met een SEO analyse. Hier bestuderen we de website op technisch en content vlak. Vervolgens krijg je van ons een uitgebreid rapport met onze bevindingen en verbeterpunten. Dit rapport kan door de copywriters, de webbouwer en de klant gebruikt worden om de website te optimaliseren.

Ben jij ook op zoek naar een marketingpartner die je online vindbaarheid helpt verhogen? Onze online marketing experts staan voor je klaar!

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons