Stratics

Data understanding

Website
Website bekijken
Stratics

Data understanding

Website

Briefing

Bij Stratics staat jouw marketingstrategie centraal. Na een grondige eerste analyse stippelen ze je marketingaanpak uit en vergaren ze bij iedere actie meer inzicht in jouw klanten. Stratics maakt je data minder abstract en geeft je goesting om er iets mee te doen.

Wat deden we?

Redesign van het Stratics platform

Hun Marketing Insights Platform (MIP) geeft je een 360° beeld van je klanten doordat het data – verspreid over verschillende afdelingen – verzamelt in een platform. Stratics analyseert de resultaten van jouw marketingacties en stuurt je strategie waar nodig bij.

De tool was in het verleden organisch gegroeid tot een kluwen aan views en mogelijkheden. Een ware interface uitdaging voor onze front-end afdeling, die het geheel omzette naar een overzichtelijk geheel met een optimale gebruikerservaring. Vanop elk toestel navigeer je gemakkelijk door het platform, zelfs vanop mobile terwijl je van een cocktail nipt.

Het framework AngularJS scherpte onze developers, die normaal werken in CakePHP. AngularJS is ideaal als er API’s in het spel komen en er geen content management systeem nodig is. Alle data wordt namelijk ergens anders gehaald en wordt niet via een CMS ingegeven. Een website of platform gebouwd in AngularJS berekent alles op de computer van de bezoeker waardoor er nooit pieken ontstaan op de server. Ideaal voor grafieken bijvoorbeeld: de data van de grafiek wordt naar je computer gestuurd en de grafiek zelf wordt op je computer samengesteld. Dat gebeurt zo snel, dat je er niets van merkt. Het andere voordeel is dat er geen pageloads nodig zijn omdat enkel nieuwe data ingeladen wordt.

Custom landingspagina's

Naast het platform voor Stratics werken we ook onrechtstreeks voor hun klanten. Op aanvraag ontwikkelen we landingspagina’s en iFrames voor integratie met Microsoft Dynamics uit. Deze worden op hun beurt gekoppeld met MIP zodat er een geautomatiseerde flow ontstaat die de marketeer meer tijd geeft om zich te verdiepen in de data zelf.

Onze developers werken voor dit project nauw samen met de in-house developers bij Stratics. Een hechte samenwerking waarbij alle partijen aan hetzelfde touw trekken.

Een nieuwe website voor Stratics

In 2015 lanceerden we een tijdelijke one-pager die onlangs plaats maakte voor een informatieve website waar je meer kan lezen over MIP en hun coaching mogelijkheden. Stratics helpt jouw marketeers op weg om nog betere resultaten te halen. Hier geen adviseurs of consultants die zich beperken tot theoretisch advies. Neen, zij beseffen dat het om resultaten draait en doen niets liever dan de theorie omzetten naar de praktijk.

De website geeft ook alle geplande events van Stratics weer, die ze beheren via de eventsmodule in het content management systeem (CMS). De vacaturemodule maakt het mogelijk om openstaande posities mooi te integreren in de website. Elke medewerker heeft zijn specialiteit en samen bezitten ze heel wat kennis die ze nu kunnen delen via de blog.

Digitale marketing ondersteuning

Stratics was nog niet actief op Facebook. Tijd dus voor een eigen pagina! We maakten de Stratics Facebookpagina aan en zorgden dat alle beelden en informatie binnen het totaalplaatje pasten.

Vervolgens gaven we een workshop social media en Facebookadvertising aan de betrokken medewerkers van Stratics. Om hen op weg te helpen, lanceerden we een eerste social media campagne op Facebook en Instagram. In deze campagne zetten we de openstaande vacature in de kijker.

Tijdens een professionele shoot, door ons georganiseerd en uitgevoerd, legden we de werkomgeving van Stratics vast. Deze beelden werden gebruikt voor de website en konden we nu doortrekken in hun online communicatie. We voorzagen de beelden van een grafisch element in de herkenbare stijl van Stratics en zorgden ook voor de wervende copy. Ten slotte legden we de basis van hun digitaal marketingplan. Ook in 2018 blijven we nauw samenwerken met Stratics. Zo zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor volgende integraties.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons