Four Pees

Distributeur van PDF-software voor de print- en uitgeverswereld

Website
Website bekijken
Four Pees

Distributeur van PDF-software voor de print- en uitgeverswereld

Website

Briefing

We stonden in voor een grondige analyse van de bestaande structuren, het design en development van de website en het redesign van de huisstijl.

Wat deden we?

De onoverzichtelijke cluster aan softwareoplossingen, diepgaand naslagwerk en twee websites maakten dat Four Pees het bos niet meer door de bomen zag. Voor een meer efficiënte flow klopten zij aan bij Code d’Or.

Four Pees verdeelt pdf-software van verschillende distributeurs waaronder callas, wiens website Four Pees gedeeltelijk beheert. Om informatie, die op beide websites voorkomt, geen twee keer te moeten ingeven, zorgden we ervoor dat de nieuwe websites deels met elkaar gekoppeld zijn. Het main CMS van Four Pees stuurt de overkoepelende content van beide websites, merk specifieke content is afgesplitst in beide CMS’en.

De producten op de Four Pees website volgen een specifieke structuur bestaande uit verschillende niveaus en bijgevolg ook menu’s, uitzonderingen op de regel, uitgebreide productinformatie …

De producten zijn gekoppeld aan nieuwsberichten, FAQ en tutorials en van ieder product bestaan er verschillende versies voor verschillende platformen. De complexe structuur was een ware GUI-uitdaging en vroeg onze designer en front-end developers zich verregaand te verdiepen. Ook onze developers stonden voor een ware uitdaging.

Het CMS beschikt naast de volledige productenstructuur en onderlinge links over uitgebreide gebruikersrechten. Afhankelijk van de taken (downloads of tutorials toevoegen, algemene updates, nieuwsberichten …) voorzagen we verschillende rollen. We houden alle registraties en downloads bij in het CMS, maar sturen ze ook rechtstreeks door naar Salesforce, de tool waarmee het salesteam werkt.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons

Cases

Gerelateerde cases