Sfinx

Een compleet bouwteam onder één dak

Website
Website bekijken
Sfinx

Een compleet bouwteam onder één dak

Website

Briefing

Bouwen is een complex gegeven. Voor een vlot verloop is het belangrijk dat alle partijen van (interieur)architect en bouwadviseur tot aannemer en arbeiders goed op elkaar inhaken. Bouwbedrijf Sfinx bundelt al deze talenten onder één dak zodat jouw verbouwing of renovatieproject vlot verloopt.

Wat deden we?

Strak webdesign

Sfinx heeft meer dan tien jaar ervaring en beschikt dan ook over de nodige expertise. Om hun kennis, maar ook hun passie voor ontwerp en architectuur te benadrukken koos het bedrijf voor een rebranding met nieuwe website.

Heren Loebas ontwikkelde een volledig nieuwe huisstijl en gaf het oude logo een upgrade. Op basis van de nieuwe beeldtaal ontwierpen we een gloednieuwe website die perfect inhaakt op de andere communicatietools door Heren Loebas ontwikkeld. Zo knipoogt de aparte vorm van de header naar de x in het logo.

Bezoek je de website voor het eerst? Dan verwelkomt het nieuwe logo je full screen om vervolgens via een vlotte motion graphic zijn vaste plek in het menu aan te nemen.

Custom CMS

Sfinx is veel meer dan enkel een aannemer. Naast totaalrenovatie, verbouwing of aanbouw en nieuwbouw kan je ook op de bouwfirma rekenen voor interieur, gevel- en dakrenovaties en ecologische en energiezuinige bouwoplossingen. Wil je enkel je badkamer, keuken of zolderkamer vernieuwen? Ook dat is perfect mogelijk!

Bovenstaande specialisaties worden beheerd via een aparte module in het content management systeem (CMS). Per specialisatie kan Sfinx een omschrijving en een beeld toevoegen. Iedere specialisatie verschijnt automatisch op de homepagina. Wanneer je er eentje selecteert en verder klikt, krijg je alle gekoppelde realisaties te zien.

Elke realisatie heeft een detailpagina waar je meer kunt lezen over het project en natuurlijk veel beelden terugvindt. De professionele fotografie heeft een prominente plaats gekregen binnen het design van de volledige website. Sommige projecten beschikken zelfs over panoramafoto's die uitgelezen worden via Autodesk. De links naar de verschillende panoramabeelden worden via een aparte module toegevoegd aan het CMS en vervolgens gekoppeld aan de juiste realisaties.

Om offerte-aanvragen efficiënter te laten verlopen, is er een uitgebreid contactformulier voorzien. Alle contactaanvragen worden verzameld in het CMS en meteen geforward naar de verantwoordelijke binnen Sfinx.

Premiechecker

Er zijn heel wat premies voor wie een huis (ver)bouwt of renoveert. Maar welke zijn er allemaal precies en op welke heb jij recht? Sfinx verzamelde alle premies op zijn website en via een uitgebreide filter vind je vlot alle premies die voor jou interessant zijn.

Net zoals je bedrijf evolueert, is het belangrijk dat je website mee-evolueert. Sluit je huidige website niet meer aan bij wie je vandaag als bedrijf bent? Wij helpen je graag bij het bepalen van de nieuwe structuur en de ontwikkeling van je nieuwe website. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Website Sfinx

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons