Om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen sluiten wij weer even ons kantoor. Uiteraard blijven we digitaal beschikbaar voor jullie. Wil je toch graag langskomen? Dat kan op afspraak en mits het naleven van enkele voorzorgsmaatregelen. Ontdek onze maatregelen.

Beaulieu International Group

Elegante en duurzame tuft-tapijten

Website
Website bekijken
Beaulieu International Group

Elegante en duurzame tuft-tapijten

Website

Briefing

Webdesign voor de nieuwe website van Carus, een merk van Beaulieu International Group.

Wat deden we?

Sinds 2009 produceert Carus tuft-tapijten voor commerciële klanten zoals bijvoorbeeld Novotel. Het gaat vaak om vloerbekleding waar dagelijks duizenden mensen over wandelen, en moet dus voldoen aan de hoogste eisen. Carus investeert continu in productdesign en de kwaliteit van machines, materiaal en diensten. Elk tapijt wordt in België vervaardigd door ervaren vakmensen met oog voor detail.

Skinn uit Brugge vertaalde deze eigenschappen in een stijlvolle rebranding. Op basis van hun brandbook ontwierpen wij het design van de nieuwe website. De combinatie van het font Butler met Lato ademt een elegante en moderne sfeer uit, terwijl de professionele beelden je in alle luxe doen wegdromen.

We leverden een opgeknipt design op aan Delaware Consulting, waarmee zij aan de slag gingen. De website van Carus is het resultaat van een goede samenwerking tussen drie partijen, waarbij iedereen op zijn eigen manier aan hetzelfde touw trok.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons