One Tree

One Tree, de locatie voor uw conferenties

Website
Website bekijken
One Tree

One Tree, de locatie voor uw conferenties

Website

Briefing

Of je nu op zoek bent naar een unieke locatie voor je volgende workshop of seminarie, bij One Tree ben je aan het juiste adres. Op amper 10 km van hartje Gent vind je One Tree, een 18e eeuwse schuur die in 2017 een totaalrenovatie onderging. Het staat bovendien symbool voor de groene omgeving waarin deze budgetvriendelijke locatie zich bevindt. Van productvoorstellingen tot degustaties, One Tree is de perfecte setting voor allerlei bedrijfsevenementen.

Wat deden we?

Een beknopte heldere website

Een nieuwe website kan niet zonder een stevige online identiteit. Het strakke design kregen we aangeleverd van One Tree itself. Onze challenge? Een beknopte maar heldere website creëren. Op de homepagina krijg je via tekst en beeld meteen een eerste indruk van One Tree als locatie. “There is no such thing as too much info”. We maken het de bezoekers van One Tree zo makkelijk mogelijk om alle info terug te vinden over de locatie. Van prijzen tot foto’s tot klantenreferenties.

Altijd up-to-date

De reservatie module laat toe om in een oogwenk te onderzoeken of de locatie nog vrij is op je beoogde datum. Is er een datum reeds volzet? Dan duiden ze dit aan in het CMS en wordt de kalender onmiddellijk aangepast. Zo zijn bezoekers altijd up-to-date van de beschikbare data. De locatie zet graag enkele referenties in de kijker. Via de klantenmodule voegen ze nieuwe referenties toe aan hun website. Samen bouwen ze verder aan een succesverhaal.

Ondersteunende marketing

Onze online marketeers hebben technisch alles geoptimaliseerd om in de toekomst sterke marketing campagnes uit te rollen. Wij staan alvast klaar voor de next steps!

Geef ons gerust een seintje indien je ons ook wil inschakelen voor front-end en back-end ontwikkeling of online marketing.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons