Onze kantoren zijn terug geopend. Op zoek naar advies of een partner voor je online project? Of zie je een job bij ons wel zitten? Maak een afspraak.

Sofie Dumont

The belly rules the mind

Website
Website bekijken
Sofie Dumont

The belly rules the mind

Website

Briefing

In samenwerking met strategy & trend agency Stockmanverstraete werkten we een social media advertentiecampagne uit die de nieuwe website van chef-kok Sofie Dumont in de kijker zet. Sofie Dumont leeft van en voor haar passie: lekker gezond eten en heerlijke tafelmomenten - en die boodschap deelden wij maar al te graag. 

Wat deden we?
Sofie Dumont website

Twee weken lang zorgden we met het aangeleverde beeldmateriaal voor een boeiende mix van boosted Facebookposts, advertenties op Facebook en Instagram en e-mailmarketing. We promootten een algemene post over de nieuwe website en enkele posts die je informeerden over wat je precies mag verwachten: how to video’s, specifieke gerechten voor baby’s, peuters, kleuters en kids, recepten voor grote levensgenieters zoals haar - stilaan - legendarische hangover-pasta

Op basis van de huisstijl van Elvira Delanote creëerden we een mailingtemplate in MailChimp. We stuurden de mailing uit naar twee verschillende doelgroepen en zetten een Facebook remarketingcampagne op. De nieuwe website van Sofie Dumont ging als een lopend vuurtje en daar zijn we trots op.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons