Mowood

The next level in houtbouw

Website
Website bekijken
Mowood

The next level in houtbouw

Website

Briefing

Samen met aannemers, architecten, ingenieurs en klanten gaat Mowood de uitdaging aan om het maximale uit hout te halen. Ze werken met gelamineerd hout, kruislaaghout, gelijmde cassette-elementen of een combinatie. Je kan op hun expertise rekenen van ontwerp tot engineering en zelfs voor de plaatsing. En die expertise mocht de nieuwe website wel uitstralen.

Wat deden we?

Een uitgekiend design

Rik Grafiek ontwikkelde een strak, minimalistisch design met een isometrisch grid. Het grid is gebaseerd op Mowood’s technische tekeningen, die volgens het isometrisch principe worden gemaakt.

Wij trokken de vastgelegde stijl én het grid online door. Het grid blijft op elk scherm hetzelfde. Dit was een technische uitdaging voor de front-end afdeling, maar zij verdienen een welgemeende high five voor het geslaagde resultaat!

De foto’s, genomen door Marble Moon, worden getoond in zwart-wit en onthullen hun kleur bij hoover.

Een beknopte en heldere website

Op de homepagina krijg je via tekst en beeld meteen een eerste indruk van wat Mowood doet en welke expertise ze allemaal in huis hebben. Ze bepalen zelf welke Projecten ze in de kijker zetten en het laatste nieuws. Onder Services kan je meer lezen over hun aanbod en gedetailleerde productinformatie werd verzameld onder Producten. Maar één beeld zegt vaak meer dan duizend woorden dus neem zeker een kijkje naar hun Projecten. Je kunt de verschillende projecten sorteren via de tags zodat je in één oogopslag de voor jou relevante projecten ziet. Op de website vind je ook een aantal technische fiches die je vrij kunt downloaden.

URL-mapping

Wanneer je een bestaande website vervangt door een gloednieuwe versie met nieuwe indeling, doe je er goed aan de url-mapping op punt te stellen alvorens je live gaat.

We verzamelden hiervoor alle bestaande urls en stelden per url de juiste redirect in. De redirect mapping wordt door onze developers toegevoegd aan de code zodat de server van de website hiervan op de hoogte is en alles vlot blijft werken.

Surft iemand naar een oude url die niet meer bestaat? Dan wordt hij automatisch doorverwezen naar de nieuwe pagina of de meest relevante op de nieuwe website. Je wilt namelijk niet dat een bezoeker op een ‘page not found’ botst en mogelijks afhaakt.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons