Sobry

Totaalpakket van A tot Z

Campagnes | Website
Website bekijken
Sobry

Totaalpakket van A tot Z

Campagnes | Website

Briefing

Dankzij jarenlange expertise staat het Lokerse bedrijf, Ontstoppingsdienst Sobry, in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant bekend om zijn efficiënte aanpak. Voor zowel ontstoppingen, camera detectie, ontkalken, herstellingen,… kan je bij Sobry terecht. Door de straffe concurrentie werd de vraag naar een website met een sterke marketing insteek steeds groter. Wij helpen hier graag bij.

Wat deden we?

Bouwen op eerdere inspanningen

Ontstoppingsdienst Sobry had reeds een website en was actief via Google Ads. We maakten een marketing audit waarbij enkele optimalisaties en werkpunten naar boven kwamen. Zo was er ruimte voor verbetering op SEO vlak en ook de structuur van de campagnes kon beter. Op basis hiervan beslisten we om een nieuwe website te bouwen. We werkten een prototype uit met de oude website als vertrekpunt. Eens goedgekeurd ging onze designer aan de slag. Hij herwerkte enkele elementen uit de oude website en friste het design op.

Ontstoppingsdienst Sobry

Na de designfase gingen onze developers aan de slag en bouwden een op maat gemaakt CMS (content management systeem). Hierin komen enkele standaardmodules terug zoals de contactmodule. De klant kan zelf pagina’s aanmaken en toevoegen waar hij wil. Via de dienstenmodule kunnen alle diensten eenvoudig toegevoegd worden. Dankzij de handige testimonialmodule kunnen we de ervaringen van klanten delen op de website.

Om goed te scoren regionaal werkten we een op maat gemaakte module uit. Hierbij kunnen steden worden ingevuld waarbij er automatisch een pagina wordt gegenereerd met info voor de desbetreffende stad of gemeente. Door de content voldoende te verschillen per gemeente vermijden we duplicated content en dus afstraffing van Google, maar worden we wel gevonden door de juiste mensen. Door deze module is het eenvoudig om het werkgebied uit te breiden of juist te verkleinen wanneer gewenst.

Ontstoppingsdienst Sobry

SEO

Als je online wil scoren moet je website niet alleen technisch en vormelijk top zijn, ook inhoudelijk moet alles kloppen en kan je via SEO je website dat duwtje extra geven. Om te bepalen op welke woorden Ontstoppingsdienst Sobry goed kon scoren en welke de doelgroep relevant vindt, maakten we een keyword analyse. Hierin kijken we naar het gemiddeld aantal maandelijkse zoekopdrachten versus het aantal zoekresultaten voor een bepaald keyword. Door elk woord een score toe te kennen leerden we onze top keywords kennen. Deze keyword analyse pasten we toe op onze Google Search Ads. Trees Accou van Op ne zondag verwerkte de keyword analyse in de teksten om zo SEO proof mogelijk te zijn.

Ontstoppingsdienst Sobry

SEA

We namen de bestaande SEA activiteiten over en wijzigden de structuur van de campagnes. Door tweewekelijkse optimalisaties kunnen we kort op de bal spelen en wijzigen aanbrengen waar nodig. Tijdens een driemaandelijkse analyse duiken we dieper in de cijfers en zetten we de lijnen uit voor het komende kwartaal.

Hulp nodig?


Twijfel jij ook of jouw website technisch in orde is of wil je graag een audit van je huidige marketing inspanningen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons