Roof Food

Vegetarische lunch met lokale groenten

Website
Website bekijken
Roof Food

Vegetarische lunch met lokale groenten

Website

Briefing

Website design en development voor Roof Food, een klein bedrijf dat vegetarische maaltijden per fiets levert.

Wat deden we?

De vegetarische maaltijden van Roof Food stillen niet alleen je honger, ze zijn ook een lust voor het oog. Met aandacht voor de seizoenen bereidt Nine iedere middag een heerlijke lunch. Je kan kiezen uit soep met boterhammen – belegd met een huisgemaakte spread – of een dakschotel. Reuzehonger? Dan bestel je toch gewoon beide als één lunch.

Roof Food is een project in volle groei. In een eerste fase in 2014 peilden Sabien en Nine naar de smaken van de klanten en verzamelden ze feedback. Om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, werken ze naast seizoensgroenten van lokale producenten met recycleerbare materialen en gebeuren de leveringen per fiets. De enthousiaste dames legden onlangs ook hun eerste dakmoestuin aan met de hulp van talrijke vrijwilligers. Restaurant Gaston bood maar liefst tien kubieke meter aan op hun dakterras.

Code d’Or creëerde de website waar je meer te weten komt over hun filosofie en werkwijze en je recepten vindt om je vingers bij af te likken. In een tweede fase integreerden we de online betaalmodule van Europabank. Je bestelt en betaalt je lunch nu online. Dus zelfs als je geen cash geld op zak hebt, kan je nog genieten van een heerlijke soep en/of dakschotel. Je kan je bestelde maaltijd afhalen in een afhaal- of clusterpunt of laten leveren op je werk. De collectieve verpakking – mogelijk vanaf 5 dakschotels – maakt een bestelling bij Roof Food extra uniek. Eet gezellig samen met de ovenschotel midden op tafel.

Honger naar meer? Bestel nu je Roof Food maaltijd.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons