Om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen sluiten wij weer even ons kantoor. Uiteraard blijven we digitaal beschikbaar voor jullie. Wil je toch graag langskomen? Dat kan op afspraak en mits het naleven van enkele voorzorgsmaatregelen. Ontdek onze maatregelen.

Bloomz Office

Werken in een groene omgeving

Website
Website bekijken
Bloomz Office

Werken in een groene omgeving

Website

Briefing

Webdesign en development voor Bloomz, een werkomgeving op maat van je bedrijf.

Wat deden we?

Bloomz Offices is een modern kantoorgebouw gevestigd in Diegem vlak naast een groen park. Dankzij de centrale ligging is het vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Perfect om je kantoor te vestigen of als coworking plek. Alle bedrijven en zelfstandigen die er werken vullen elkaar perfect aan: ben je op zoek naar een advocaat of financieel adviseur voor je bedrijf of activiteit? Een verdieping hoger of lager vind je er zeker eentje. Vialegis en Vista Capital zijn enkele klanten van Code d’Or die zich al helemaal thuis voelen bij Bloomz Offices. 

Een privékantoor, meetingroom, virtueel kantoor als maatschappelijke zetel of een coworking plek? Bloomz verwelkomt je graag in zijn moderne en gezellige kantoren. De aparte fotogalerij geeft je meteen een goed beeld van wat je mag verwachten. Elke optie heeft verschillende USP’s, die ze gemakkelijk via het CMS kunnen toevoegen, verwijderen of aanpassen. 

Duidelijke call-to-actions leiden de bezoeker naar de contactpagina. Hier kun je meer info, een offerte of een korte rondleiding aanvragen. Daarnaast plaatsten we het telefoonnummer en algemeen e-mailadres permanent in het menu zodat je Bloomz nog sneller kan contacteren.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons