preloader

Digitale marketing

Een online marketingplan voor elk budget
<p>Digitale marketing</p>
<p>Digitale marketing</p>

Meetbare resultaten vormen een belangrijk pluspunt van het online promoten van je diensten of producten. Wij staan dan ook niet enkel in voor de voorbereiding en uitvoering van je digitaal marketingplan, maar ook voor het analyseren en optimaliseren ervan zodat iedere investering rendeert.

Nice. Dit is wat ik zoek. 

De voorbereiding

Om te beginnen luisteren wij in een gesprek naar jouw verhaal. We analyseren wat er op tafel ligt zoals bestaande analytics en definiëren de doelstellingen en de doelgroepen. We stippelen een digitale strategie uit waarbij we via gerichte acties de doelgroepen efficiënt en op een relevante manier benaderen.

Het marketingplan

Op basis van eerste analyses waaronder een doelgroepanalyse maken we een online marketingplan dat kostenefficiënt inspeelt op de – voor jou – meest relevante kanalen. Dit kan via advertising, maar zeker ook via interessante content.

1. Online reclame

De meest bekende vorm van online adverteren (en SEA) zijn de meer traditionele reclamebanners op websites. Wij geven deze advertenties vorm, plaatsen ze en volgen ze op. Maar er is meer:

SEA (search engine advertising)

SEA (search engine advertising)

Dit zijn advertenties die verschijnen binnen zoekresultaten van Google (Google Adwords), Bing … en zich bijgevolg richten op mensen die – onrechtstreeks – naar je op zoek zijn. 

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Stuur professionele e-mailcampagnes uit naar de contacten in je database, die wij importeren en koppelen aan je website. Wij zorgen voor een mooi vormgegeven template die je zelf kan editeren en uitsturen. Lees hier alles over e-mailmarketing.

Social media advertising

Social media advertising

Wij zorgen voor overtuigende copy en optimaliseren je advertenties op sociale media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest …) waar je zeer specifieke doelgroepen kan aanspreken.

Afhankelijk van jouw budget zetten we zo optimaal mogelijke campagnes op via zeer gerichte targeting.

2. Contentmarketing

Verhoog het engagement bij je doelpubliek met kwaliteitsvolle content die gevonden wordt door zoekmachines en mensen spontaan delen. Wij meten de conversies en verkopen die hieruit volgen zodat je precies weet waar mensen naar op zoek zijn.

SEO (search engine optimization)

SEO (search engine optimization)

Wij analyseren welke zoektermen de bezoeker tot op jouw website brengen en welke voor jou van belang zijn, maar niet het gewenste resultaat hebben. Via SEO-copywriting optimaliseren onze ervaren freelance copywriters jouw website zodat deze hoger scoort in de zoekresultaten.

Content

Content

De nieuwste digitale ontwikkelingen en sociale media zijn de ideale middelen om artikels, blogposts, updates … op regelmatige tijdstippen te verspreiden. Wij geven je advies over kwaliteitsvolle en relevante content, helpen je bij de basis van je content kalender en brengen je in contact met professionele copywriters.

Analytics

Analytics

Hoe meer we meten, hoe meer we weten en hoe gerichter iedere campagne zal zijn. Daarom verzamelen we van bij de start alle data van de doelgroepen, de statistieken van je website, de conversies als gevolg van je online marketing acties … Op basis hiervan optimaliseren we individuele acties, website, webshop of applicatie.

Geïnteresseerd?

Wij doen graag een voorstel op maat. Als full service web agency bieden wij naast digitale marketing ook consultancy & strategy, design, development en services & support aan.

Yes. Let's do this.

Referenties

Facebook_Clicks_Roy_Cocoon_3

Vincent Sheppard

Facebook- en Instagram advertising voor het verhogen van de naamsbekendheid van Vincent Sheppard bij een specifieke doelgroep.

LordsAndLilies_Zomer2016_001_2

Pret-a-dormir

Merk- en productgerichte Adwordscampagne voor e-commerce, met transacties als duidelijke maatstaf van succes.

Instagramadvertenties voor het verhogen van de naamsbekendheid van Pret-a-dormir.

maxresdefault

Mölnlycke Healthcare

Adwordscampagne (Search Network), met als doel het verhogen van de productbekendheid en het informeren van professionals in de healthcare sector.

Contacteer ons