Om ervoor te zorgen dat je website ook op marketingvlak goed zit, denkt het marketingteam van bij het eerste gesprek mee. Onze online marketeers behouden het overzicht en waken erover dat de user experience op alle vlakken snor zit. Daarnaast implementeren we de juiste tools zodat bezoekers bij jou terechtkomen en nergens anders; van Google Analytics tot gestroomlijnde contactformulieren. Tevreden over jouw website en op zoek naar extra publiciteit? Met creatieve, strategische campagnes geven we jouw bedrijf of merk een extra boost. Benieuwd hoe wij onze online marketing skills kunnen inzetten om jou vooruit te helpen? Lees snel verder.

Online marketing

Binnen digitale marketing doen we onder andere:

 • Consultancy

 • Content marketing

 • Search Engine Optimization

 • Search Engine Advertising

 • Social media advertising

 • E-mail marketing

 • Tracking

 • Workshops

 • Audits

Google Analytics

Meten is weten

Google Analytics installeren we standaard voor elke website. Maar we gaan ook graag verder, bijvoorbeeld door trackers te installeren die je vertellen op welke buttons er wordt geklikt, wat mensen doen op je pagina en meer. Veel meer. Aan de hand van de cijfers en extra data maken we analyses. We destilleren een rapport uit de cijfers van het afgelopen jaar of kwartaal en adviseren jou over hoe het in de toekomst nog beter kan. Ga je liever zelf aan de slag met de cijfers? Wij kunnen een op maat gemaakt rapport in je mailbox bezorgen zodat je een startpunt hebt.

Consultancy

Met raad en daad

Heb je geen idee of je huidige marketinginspanningen werken? Of zoek je algemeen advies? Tijdens een van onze audits nemen we je huidige marketingstrategie onder de loep en werken we samen aan betere resultaten.

Ook na de launch van je website laten we jou niet plots aan je lot over. We blijven meedenken over hoe je je doelstellingen kunt bereiken en je klanten de weg naar jou vinden. Dat begint bij een fire-proof strategie en dito communicatieplan waarin we samen met jou nadenken over de juiste kanalen, de boodschap,.. .

Een technisch, correcte website

Als je een bestaande website verbouwt, wil je de score die je hebt opgebouwd in Google uiteraard niet kwijtspelen. URL mapping to the rescue: we zorgen ervoor dat je score blijft behouden door de oude urls op de nieuwe te mappen. Zo wordt alle info van je oude website tot de laatste kruimel overgenomen.

Search engine optimization

Goed scoren in Google doe je niet op 1-2-3. Integendeel. Een belangrijke stap in de goede richting zetten we met een grondige keyword analyse. Die vertelt je welke zoekwoorden potentiële klanten naar jouw website leiden. Daaruit destilleren we SEO-proof copy, links, paginatitels en meer. Ook op technisch SEO vlak doen we het nodige. We voegen een correcte sitemap toe en zorgen voor een veiligere website dankzij de toevoeging van https.

Campagnes die spreken

Als je liever niet wacht tot mensen naar jou komen, kun je ze ook rechtstreeks aanspreken. Google Ads biedt allerhande tools om relevante leads naar je site te leiden. Wij zorgen voor ads die werken, van beeld tot copy. Van Google Search Ads, over Display Ads tot Shopping Ads, we've got you covered.
Zijn social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest,... de platformen bij uitstek voor jouw bedrijf? Geen probleem. We kiezen samen je doelstellingen, analyseren je doelgroep en bepalen je budget. Of je nu de likes op je Facebookpagina wil zien klimmen, op zoek bent naar een hogere conversiegraad of klanten op ‘koop nu’ wil doen klikken, we voorzien je van de juiste ad.

Slimme e-mailmarketing

Wat je zelf doet, doe je beter. Daarom maken we via Campaign Monitor templates op in jouw huisstijl waarmee je in een handomdraai een mailing opmaakt. Drag, drop en klaar. Een korte workshop volstaat om je de weg te wijzen. Wil je het nog makkelijker, dan kun je zelfs volledige campagnes automatiseren. Beschik je over onvoldoende tijd om zelf e-mailcampagnes uit te sturen? Wij doen dit voor jou na de nodige input.

Content is key

Volk naar je website trekken begint bij iets aanbieden waar je publiek naar op zoek is. We stellen samen een strategie op en werken met professionele fotografen en copywriters die perfect weten waar ze op moeten inspelen om je engagement te vergroten.

Zelf aan de slag

Geen saaie hoorcolleges, maar interactieve marketing workshops. We zetten je zelf aan het werk om ads op te zetten, met specifieke software te leren werken of je sociale media vlotter te beheren. Jij beslist waar we het over gaan hebben, wij voorzien een praktijkgerichte sessie van 2 uur, zodat je nadien op eigen houtje verder kunt.

Onze marketeers zijn gecertificeerd in:

 • Google Analytics

 • Google Ads Search

 • Google Ads Display

 • Google Ads Shopping

 • Google Ads Video

Cases

Gerelateerde cases

Andere expertises

We kunnen nog veel meer!

UI/UX

User Interface en User Experience: een gebruiksvriendelijke structuur met een bijpassend design.

Meer weten?

Strategie & Consulting

Samen bouwen aan jouw online langetermijnverhaal.

Meer weten?

Development

Schaalbare digitale oplossingen die meegroeien met je bedrijf.

Meer weten?

Contacteer ons als je meer wil weten of als we je kunnen helpen met een project.

Picture of Frank Guthorel, Managing Director & Consultant

Frank Guthorel

Managing Director & Consultant
Tel. +32 (0)9 329 49 38
frank@codedor.be
Linkedin

Picture of Karen De Bock, Account Manager

Karen De Bock

Account Manager
Tel. +32 (0)9 329 49 38
karen@codedor.be
Linkedin