preloader
previous next

Met een hart voor de school

Webdesign en development voor een miniwebsite van de scholengemeenschap De Rede.

Met een hart voor de school

De Rede is een stedelijke scholengemeenschap in Terneuzen. Vele leerkrachten zijn oud-leerlingen die met plezier terugkeren: allemaal dragen ze de school en haar leerlingen een warm hart toe. Ze zetten zich graag in om de school voor te bereiden op de toekomst. De school biedt speciale keuzevakken aan, extra ondersteuning en introduceert nieuwe technologieën in de klassen.

Om hun vakken en studierichtingen in de kijker te zetten ontwierpen we een miniwebsite. De rode bolvormige details doorheen de website verwijzen naar het logo: bollen bewegen subtiel bij scroll of springen naar het ‘lees meer’ pijltje. In de headers kunnen ze naast beelden ook video’s in de kijker zetten waardoor het geheel extra dynamiek krijgt. De witte letters op de witte achtergrond geven met hun schaduwpartijen subtiel diepte aan het geheel. Nog een klein speels detail: het scroll-icoontje op de schermbrede headers verandert naargelang je toestel in een computermuis, tablet of smartphone.

Met één klik ben je meteen ingeschreven voor één van hun activiteiten waardoor de organisatie ervan een pak vlotter loopt dan voorheen. De inschrijvingen komen terecht in het content management systeem dat wij ontwikkelden en worden ook doorgestuurd naar de verantwoordelijke. Ze beheren de content van de website volledig zelf en kunnen deze - wanneer nodig - snel voorzien van de nodige updates.

  • Klant: Stedelijke Scholengemeenschap De Rede
  • Website: kiezenvoorderede.nl
  • Datum: 16 februari 2017
  • Design
  • Development
  • Services & Support
Contacteer ons