Contacteer ons

Code d’Or is een webbureau in Gent. We ondersteunen bedrijven in hun online transformatie en spitsen ons daarbij vooral toe op strategie, webontwikkeling en digitale marketing. Op zoek naar advies of een partner voor je online project? Of zie je een job bij ons wel zitten? Stuur ons je vragen of ideeën en we komen snel bij je terug.

Bereikbaarheid

 • Met de auto

  Ons kantoor bevindt zich in d’Office, pal bij het kruispunt van de belangrijkste snelwegen en invalswegen naar Gent. Je rijdt er meteen de E40 op of af, en bent slechts enkele minuten verwijderd van de E17 en de R4 (‘The Loop’ van Gent, vlak bij IKEA).
 • Waar mag je parkeren?

  Geen zorgen! Er is bij d’Office meer dan genoeg plek om je auto te parkeren. Vaste huurders hebben een eigen parkeerterrein, maar ook in de nabije omgeving vind je ruime parkeergelegenheid.
 • Met de trein, tram of bus

  Kom je met het openbaar vervoer? Met de trein stap je het best af in station Gent-Sint-Pieters. Daar neem je bus 34 en stap je af bij de zesde halte (Sint-Denijs-Westrem Kareelstraat) of je neemt bus 35 of 76 en stapt af bij de zesde halte (Sint-Denijs-Westrem Flanders Expo). De busrit duurt in elk geval maar een kleine tien minuten. Daarna is het ongeveer tien minuten wandelen naar ons kantoor in d’Office. Neem je liever de tram? Dan neem je bij station Gent-Sint-Pieters lijn 1 en stap je af bij de vijfde halte (Sint-Denijs-Westrem Flanders Expo). Het is dan nog tien minuutjes wandelen naar ons kantoor in de Poortakkerstraat 93.
 • Met de fiets

  Via het fietspad van station Gent St-Pieters ben je op 5' aan ons kantoor aan The Loop: volg de pijlen richting Flanders Expo, maar eens je de R4 over bent gereden, houd je links aan - richting de gebouwen van SBAT Autokeuring. Het eerste grote gebouw daarnaast, daar zitten wij!

Scholen

Op zoek naar een webbureau dat enthousiast workshops komt geven of een interessant stagebedrijf? Geef een seintje.

Neem contact op met onze HR-verantwoordelijke. - hr@onlyhumans.com

Partners

Nood aan een structurele partner of een agency die je eenmalig bijstaat? Wij luisteren graag.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. - info@codedor.be