Om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen sluiten wij weer even ons kantoor. Uiteraard blijven we digitaal beschikbaar voor jullie. Wil je toch graag langskomen? Dat kan op afspraak en mits het naleven van enkele voorzorgsmaatregelen. Ontdek onze maatregelen.

Contacteer ons

Code d’Or is een webbureau in Gent. Als strategisch webbureau ondersteunen we bedrijven in hun online transformatie op vlak van strategie, webontwikkeling en digitale marketing. Op zoek naar strategisch advies, een partner voor je online project of een nieuwe werkplek? Stuur ons je vragen of ideeën en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Bereikbaarheid

 • Met de auto

  Ons kantoor ligt vlakbij de afrit van de autostrade en de fly-over die uitkomt op Zuid. Als je met de wagen komt, neem je gewoon afrit Gent-Centrum.
 • Waar mag je parkeren?

  Code d’Or ligt in de oranje tariefzone - deze is vooral bedoeld voor bewoners. Op straat parkeren is mogelijk mits betaling. Achter onze kantoorgebouwen hebben wij enkele parkeerplaatsen ter beschikking.
 • Openbaar vervoer

  Kom je met de trein, bus of tram? Code d’Or ligt niet ver van station Gent-Dampoort. Van hieruit neem je een bus en stap je af aan de halte Gent Keizerpoort of Lousbergbrug. Beide haltes liggen op 5 minuten wandelen van ons kantoor.
 • Met de boot

  Ons kantoor is gelegen aan de Visserijvaart. Vaar door de prachtige historische binnenstad en meer aan voor de deur.

Scholen

Op zoek naar een webbureau dat enthousiast workshops komt geven of een interessant stagebedrijf? Geef een seintje.

Neem contact op met onze HR-verantwoordelijke. - veerle@codedor.be

Partners

Nood aan een structurele partner of een agency die je eenmalig bijstaat? Wij luisteren graag.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. - frank@codedor.be