2020 brengt nieuwe straffe collega’s

15 januari 2020

We hebben het jaar ingezet met twee nieuwe collega’s. Als Office Manager zal Marieke samen met Veerle voor het HR en Finance luik zorgen, terwijl Astrid Ops Manager wordt.

Marieke

Marieke zal Office Manager Veerle parttime bijstaan voor alle HR en finance zaken binnen Code d’Or. Ze leerde ons kennen door een vorige werkgever en is ons altijd blijven volgen. Wanneer de tijd rijp was, waagde ze haar kans en solliciteerde ze spontaan. Et voilà!

De afwisseling in het takenpakket en de huidige bedrijfscultuur spreken Marieke enorm aan. Met haar achtergrond in HR en administratie wil ze graag het verschil maken. Samen met het team hoopt ze zaken naar een hoger niveau te tillen. Voordien werkte Marieke steeds alleen dus ze kijkt er enorm naar uit om met collega Office Manager Veerle van ideeën te wisselen.

Astrid studeerde af als kunstwetenschapper en werkte 9 jaar in de cultuursector. Daar werkte ze vooral aan de digitale transformatie van musea. Ze kende Code d’Or door eerdere projecten en onze visie op het online verhaal. Ze heeft bewondering voor onze innovatieve blik op de sector en we zijn maar al te enthousiast om die met haar te delen.

Astrid zal zich vooral bezighouden met de interne keuken. Zo wordt het bedrijf Code d’Or haar klant. Ze zal ervoor zorgen dat alle collega’s zo vlot en efficiënt mogelijk kunnen werken en dat de noden van het bedrijf ingelost worden. Dat gaat van PR en branding tot interne projecten. Project Manager op vakantie? Ook dan springt Astrid in om het klantenproject in goede banen te leiden. Een echt manusje-van-alles dus!