Code d'Or breidt kantoor uit met flexibele ruimte

10 april 2018

Iets meer dan twee maanden geleden openden we het nieuwe jaar met een ‘knal’. We palmden het kantoor naast ons in en creëerden zo extra ruimte voor brainstorms, workshops en momenten van focus.

code d'or kantoor

Alvorens we onze intrek in het extra kantoor namen, onderging de ruimte een grondige renovatie: we legden een nieuwe vloer, installeerden een nieuwe keuken en extra toiletten, zwierden de bestaande meetingroom eruit en creëerden zo een mooie open plek.

extra kantoorruimte

Ruimte voor iedereen

Onlangs hielden we er onze eerste workshops over het veelbesproken thema GDPR. Meer dan vijfentwintig mensen mochten toen al een sneak peek meemaken, maar vandaag is het kantoor helemaal klaar én gezellig ingericht. We kunnen haast niet wachten om onze volgende workshops te lanceren.

Ook voor onze workshops die horen bij de kick-off van een project of klantensessies is het kantoor ideaal. In de toekomst zullen deze zo veel mogelijk hier plaatsvinden zodat we het productieteam niet storen.

meetingroom

Flexibel werken

Een interne brainstorm of een laatste sprint richting launch? Het extra kantoor biedt voldoende ruimte om met de andere teamleden binnen een project samen te werken. Door je even met je team af te zonderen, ontstaat er een bepaalde dynamiek die een project dat extra duwtje kan geven.

Staan er geen workshops of brainstorms gepland en wil iemand graag even alleen werken aan een taak waar opperste concentratie voor nodig is? Geen probleem! Als er niets op de agenda staat, is het nieuwe kantoor een oase van rust en stilte. Behalve tijdens de middagpauze als we er samen eten; dan weerklinkt er wel eens een bulderlach van plezier.

Vlotter bezoek

De extra kantoorruimte zorgt meteen ook voor extra parking achter het gebouw. Zolang er plaatsen vrij zijn kun je hier als klant of bezoeker gratis parkeren. Verder zijn er in de straat zelf voldoende parkeerplaatsen, die zijn echter wel betalend.

Benieuwd naar onze extra kantoorruimte? Spring gerust eens binnen of vraag tijdens een volgend bezoek of je even een kijkje mag nemen.

Samenwerken?

Heb je een project dat je graag wilt bespreken of talent dat we zeker in huis moeten halen? We ontmoeten je graag.
Contacteer ons