IMDC

IMDC: baanbrekers in het water

Website
Website bekijken
IMDC

IMDC: baanbrekers in het water

Website

Briefing

IMDC is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau met meer dan 30 jaar ervaring en expertise in watergerelateerde projecten in havens, kustgebieden en stroomgebieden in het binnenland en offshore. Hun ingenieurs staan nationale overheden, studiebureaus en aannemers te woord met hun expertise op het gebied van baggeren, sedimentatie, overstromingsrisico analyse, hydrodynamische modellering en geïntegreerd waterbeheer.

Wat deden we?

De website

oen IMDC bij ons kwam aankloppen werd al snel duidelijk dat ze niet tevreden waren over de vorige website. Ze konden quasi niets zelf aanpassen en daar kwam nog eens bovenop dat hun diensten niet goed uitgelicht werden. IMDC levert een totaalpakket op vlak van watergerelateerde projecten en die expertise wouden ze meer in de verf zien gezet worden.

IMDC had een idee in hun hoofd van hoe de website eruit moest zien en hoe hij moest werken. Wij boden hen ondersteuning op vlak van technische uitwerking. We begonnen met het logo, die we aangeleverd kregen, wat bij te sturen en te verfijnen. Van daar uit werd het volledige design voor de website uitgewerkt door ons grafisch team. De website werd opgebouwd uit verschillende pagina’s, met voldoende aandacht voor wat IMDC doet en in welke markten ze allemaal thuis zijn. Dankzij onze content builder kunnen ze nu ook zelf de inhoud van de website aanpassen.

Een van de uitdagingen waar we tegenaan liepen, was aantonen dat IMDC in verschillende landen en markten operatief is. Dat hebben we opgelost door een filter toe te voegen op de referentiepagina. Op deze manier kan je zelf beslissen welk soort projecten in welke regio je wil bekijken.

Natuurlijk integreerden we onze nieuwsmodule, waar ze hun nieuws en projecten kunnen delen en mocht iemand daar nog bijkomende vragen over hebben, kunnen ze altijd contact opnemen via het contactformulier.

Wist je trouwens dat IMDC sinds kort opgenomen werd in de Tractebel groep en zij los van elkaar hun website bij ons lieten ontwikkelen? Great minds think alike!

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons