Expertises

Strategie & Consulting

Onze strategen zijn de masterminds achter de digitale transformatie van jouw organisatie. Je kan op hen rekenen voor begeleiding en het opstellen van een duidelijke strategie, die voor alle betrokkenen duidelijk maakt wat de doelstellingen zijn, en hoe we die gaan bereiken. Zo ontstaat er een innovatieve oplossing die een meerwaarde vormt voor je bedrijf.

Binnen strategie & consulting doen we onder andere:

  • Digitale strategie

  • Functionele analyses

  • White papers

  • Interactieve workshops

  • Concept development

  • Brainstorms

Welkom in onze online speeltuin

Veel, om niet te zeggen bijna alles van wat we doen speelt zich af in een virtueel universum. Toch zijn we in de eerste plaats mensen die complexe dingen doen voor andere mensen. Want uiteindelijk spreken wij met jou, met jouw klanten en jouw doelpubliek, en niet met een computer. We spreken Nederlands of Engels met je, gebruiken zo weinig mogelijk moeilijke woorden, en desnoods leggen we het nog eens extra uit, met de glimlach. We willen bovenal dat je mee bent en begrijpt waarom we bepaalde zaken voorstellen en naar voor schuiven.

Daarom gaan we eerst op zoek naar wat je echt wil bereiken met je online project. Je wil dat de dingen anders en beter zijn dan voorheen, je verwacht meer conversie, je wenst je aanbod duidelijker bij de juiste afnemers te brengen, je wil bekender worden met je product of dienst ... Maar hoe pak je dat nu juist aan? En is een nieuwe website feitelijk wel de juiste weg er naartoe?

Pas als we daar zeker van zijn, trachten we antwoorden te formuleren op jouw online uitdagingen. We werken samen met jou en je team naar een gerichte oplossing en spreken daar ook duidelijke termijnen voor af. Stap per stap bouwen we op, en toetsen we af of we op de juiste weg zitten. We spreken op voorhand af wie finale beslissingen neemt, en communiceren transparant. Waar nodig, sturen we bij onderweg: ook wij hebben geen glazen bol en soms moeten we al eens stevig zoeken en goed nadenken vooraleer we een volgende stap kunnen zetten.

Au fond maakt het voor onze strategen niet echt uit in welke sector je actief bent of wat voor product je verkoopt: zodra je met je bedrijf of organisatie online gaat, komen alle spelregels te vervallen en kom je in onze zandbak van het wereldwijde web terecht. We zijn je gids in een constant veranderd landschap dat steeds sneller evolueert, en vaak nieuwe antwoorden vergt. Als strategen verdiepen we ons ook in jouw noden: we kunnen enkel helpen verbeteren, als we het ook ten gronde begrijpen.

Wat je business ook is: Code d’Or helpt je te transformeren naar online oplossingen die meetbare resultaten opleveren. We bouwen daarbij aan een lange termijn verhaal voor onze klanten, en baseren ons op onderbouwde cijfers en een objectieve kijk: verandering doorvoeren en een publiek opbouwen kost namelijk tijd.

We gaan ver(der)

We nemen onze rol als adviseur serieus. Dat wil zeggen dat we geen voldoening nemen met ‘gewoon’ een website bouwen. We denken mee, en we blijven dat doen.

Zie ons dan ook eerder als een betrokken partner, meer dan een uitvoerende partij: een ploeg van experten die aan jouw kant staat, maar ook een standpunt inneemt en jou en je team blijft adviseren en uitdagen, zo lang als nodig. Als we er in slagen samen successen te boeken, dan is onze meerwaarde meteen bewezen, en kunnen we aan de volgende uitdaging beginnen, stap per stap.

Een doordachte strategie als basis

Onze consultants en experts helpen bedrijven te anticiperen op de digitale transformatie. We denken graag mee, en willen jouw problemen begrijpen, en vooral: we willen ze helpen oplossen en je processen helpen verbeteren waar mogelijk.

Daar hoeft het niet te stoppen natuurlijk: eens we strategisch alle neuzen in dezelfde richting hebben gekregen, willen en kunnen we ook helpen met de praktische en technische uitvoering.

Wil je weten wat de volgende stappen zijn in? Kijk dan eens bij onze operationele expertises die we even graag doen.

Hoe strategie het verschil maakt

Onze strategen zijn de masterminds achter de digitale transformatie van jouw organisatie. Ze helpen bedrijven anticiperen op de digitale transformatie. We gaan eerst samen op zoek naar wat je echt wil bereiken. Je wil dat de dingen anders zijn dan voorheen, maar hoe anders zie je dat en is een website wel de juiste weg er naartoe? We stellen samen haalbare doelen op en hoe we die gaan bereiken. Zo ontstaat er een innovatieve oplossing die een meerwaarde vormt voor je bedrijf.

Meer zien

Andere expertises

We kunnen nog veel meer!

UI/UX

User Interface en User Experience: een gebruiksvriendelijke structuur met een bijpassend design.

Meer weten?

Development

Schaalbare digitale oplossingen die meegroeien met je bedrijf.

Meer weten?

Digitale Marketing

Een technisch correcte website en sprekende campagnes.

Meer weten?

Contacteer ons als je meer wil weten of als we je kunnen helpen met een project.

Picture of Frank Guthorel, Managing Director & Consultant

Frank Guthorel

Managing Director & Consultant
Tel. +32 (0)9 329 49 38
frank@codedor.be
Linkedin

Picture of Karen De Bock, Account Manager

Karen De Bock

Account Manager
Tel. +32 (0)9 329 49 38
karen@codedor.be
Linkedin